Vliegvakantie Kroatië

Vliegvakantie Kroatië

Profiteer van de lage prijs van een vliegvakantie en ga meteen naar Kroatië! De ontdekking! Er wonen ongeveer 4,5 miljoen mensen. Wat een fantastisch mooi land. Dichtbeboste berggebieden, graslanden, heuvels en meren. De natuurliefhebber komt hier echt aan zijn recht evenals de zonaanbidder.

Advertenties van onze partners

Kroatië staat bekend om het hoogste percentage schone stranden binnen het Middellandse Zeegebied. De wandelaar ontdekt de paadjes en weggetjes die verscholen zijn in een schitterende natuur. Maar er is veel meer. Ook de fascinerende bergen, diepe bossen en rivierdalen brengen de wandelaar in extase, zo geweldig mooi. Met de fiets er op uit kan ook. Lekker langzaam peddelen en genieten van de pure frisheid van de watervallen, de heerlijk ruikende veldgeuren en de lekkere originele smaak van bronwater. De rivier op…ook dat kan in Kroatië! Huur een kayak en trek er met het hele gezin er op uit. Onderweg zult u eindeloos genieten van oude kloosters en kerken. Ook molens en houten bruggetjes zullen doen terugdenken aan vroeger. En nog is er meer…bergbeklimmen. Ook dat is mogelijk in dit ademloos mooi land.

Vliegvakantie Istrië, het paradijs!

Uitrusten en van de zomer genieten. Dat doe je aan de kust van de Adriatische Zee. De populairste vakantiebestemming is het schiereiland Istrië. Daar maakt de zon 2500 uren. Hier heb je alles binnen handbereik, ideaal! Prachtige stranden, schitterende natuur en alles op uitgaansgebied. Hotels, appartementen en schitterend gelegen campings. In de zomer is het erg warm en droog. `s winters kan het stevig koud zijn. Het zeewater is van de allerhoogste kwaliteit! Door de vriendelijke en fijne mentaliteit van de Kroaten wordt deze vakantie gegarandeerd eentje om nooit meer te vergeten. Logisch dat er elk jaar steeds meer toeristen naar dit Istrië gaan. Logisch is dan ook dat er elk jaar weer dezelfde toeristen weer terugkeren. Echt, Istrië, zorgeloos genieten en bijkomen van alle beslommeringen van het dagelijkse leven. Ga nu naar een reisbureau, boek een Vliegvakantie en geniet van Istrië!

Vliegvakantie Zagreb

Deze hoofdstad met haar ruim een miljoen inwoners heeft een unieke ligging. Aan de ene kant op de hellingen van de berg Medvednica. Aan de andere zijde langs de oevers van rivier Sava. Zagreb is een oude stad, ongeveer 900 jaar. Het is vooral een culturele stad. Zo zijn er meer dan 20 theaters. Het indrukwekkendst is het Kroatisch Nationaal Theater dat in 1895 werd gebouwd. Verder is er nog een keur aan musea. Het archeologisch museum, het museum voor moderne kunsten en het museum van natuurwetenschappen. Het hele jaar door zijn er veel binnenlandse- en buitenlandse evenementen. Het sportcentrum Jarun heeft alles aan boord voor sport en recreatie. Stranden, roeien, een joggingsbaan rond het meer. Verder kun je er waterskieën, zwemmen, vissen, voetballen, basketballen en nog veel meer. Een geweldig feest wordt gehouden op 16 november want dan is het de `Dag van de stad Zagreb`.

De stad heeft ook vele winkeltjes en boetiekjes. Natuurlijk zijn er ook grote warenhuizen en winkelcentra. Vooral te koop is kristal, keramiek en porselein. De manden en Kroatische wijn zijn typische landproducten. Van al dat bezichtigen en winkelen kan de eetlust worden gestild in de vele restaurantjes. Deze bieden een scala aan van nationale en internationale gerechten. Ook zijn er, hoe kan het ook anders, vele fastfoodrestaurants te vinden. Bijna uniek in Europa is dat Zagreb bekend staat om haar veiligheid. Ondanks dat het een grote stad is kun je daar `s avonds met een gerust hart de straat over gaan. De stad heeft voor de toerist dure, luxueuze hotels maar er zijn ook genoeg kleine en goedkopere guesthouses. Zagreb houdt rekening met elke type toerist en dat is ook de kracht van deze wereldstad. Niet de omvang is bepalend maar wat een stad te bieden heeft, dat telt! Wat houd je nog tegen…meteen een vliegvakantie boeken!

Offerte vliegvakantie Kroatië? Klik hier