Vliegvakantie Spanje

Vliegvakantie Spanje

Menig hartje zal sneller gaan kloppen, vliegvakantie Spanje! Het land is 13 keer groter dan ons land. Er wonen 46 miljoen mensen.Madrid, dat centraal gelegen is, heeft ruim 3 miljoen inwoners. Omdat het land groot is heeft het uiteenlopende klimaten, culturen en eetgewoonten. Aan de ene kant de regenachtige oud gebleven vissersdorpjes in Galicië. Aan de andere kant Barcelona, het overbekende flamencodansen en de toeristische stranden aan de Middellandse Zee. Catalonië, Galicië en Baskenland hebben een sterke eigen identiteit en taal. Daardoor hebben zij van vroeger uit meer rechten gekregen dan de overige regio`s.

Advertenties van onze partners

De meeste mensen wonen aan de verschillende kusten en in en om Madrid. Spanje bezit maar liefst 105 vliegvelden, waarvan er 33 ook internationale vluchten uitvoeren. De belangrijkste zijn de luchthavens van Barcelona en Madrid. De laatste heeft zelfs de grootste luchthaventerminal ter wereld! Tussen bijna alle grote en grotere steden zijn treinverbindingen. Er zijn ook hogesnelheidslijnen en in de grote plaatsen is ook een metro. Spanje is het op een na grootste land ter wereld die de meeste buitenlandse toeristen per jaar ontvangt.

Wij Nederlanders gaan er ook graag heen en willen het liefst goedkoop vliegen naar Spanje. Bijvoorbeeld vliegvakanties naar Benidorm, Lloret de Mar, Marbella, Salou en als toppers natuurlijk Torremolinos en Ibiza. Boek ook eens een last minute Spanje reis en geniet van alles wat dit land heeft te bieden!

Vliegvakantie Benidorm

Ligt aan de oostkust (costa blanca).Een van de bekendste badplaatsen van Europa. Ideale temperaturen het hele jaar door. Kent een geweldig nachtleven. Er overwinteren veel gepensioneerden en niet alleen uit ons land.

Vliegvakantie Lloret de Mar

Ligt bovenaan, aan de oostkust (costa brava). Heel veel jongeren gaan hier heen voor een vliegvakantie. Veel discotheken, clubs, restaurants, bars enz. Mooie temperaturen, prachtig strand. Een enorme keuze uit hotels en appartementen.

Vliegvakantie Marbella

Onderaan in Spanje (costa del sol). Bijna het hele jaar door zonnig. Verblijf van de meer welgestelde toeristen. Veel golfbanen.

Vliegvakantie Salou

In het noordoosten. Men name bezocht door erg veel jonge toeristen. Heeft uitgebreide uitgaansmogelijkheden met opvallende veel discotheken. Altijd mooie temperaturen en een schitterend strand.

Vliegvakantie Torremolinos

Ligt aan de costa del sol. Kent veel overwinteraars. In de zomer veel jongeren voor een meer dan bruisend nachtleven. Heeft een prachtig strand! Veel hotels en appartementen.

Vliegvakantie Ibiza

Is een erg populaire eiland. Een geweldige vakantiebestemming voor een vliegvakantie. Ook is het erg aantrekkelijk voor de jeugd omdat het een druk nachtleven heeft. Fantastisch mooie stranden met daarbij de vele inhammen en baaien geven het gevoel in een paradijs te wonen! Ook het eiland waar veel prominente artiesten komen.

Moeilijk kiezen

Waar gaan we dan heen…wat een keuze! Is er een bestemming uitgekozen, boek een vliegvakantie. Dezelfde geweldige vakantie maar dan voor veel minder geld. Er worden genoeg vliegvakanties aangeboden door de reisbureau`s. Profiteer er van, goed-koper kan dan echt niet! Welkom in Spanje!

Offerte vliegvakantie Spanje? Klik hier