Vliegvakantie Tunesië

Vliegvakantie Tunesië

Tunesië is gelegen in Noord-Afrika. Het land wordt omgeven door de Middellandse Zee, Algerije en Libië. Tunesië is slechts twee uur vliegen vanaf Amsterdam en is een populaire vakantiebestemming, met name onder Europeanen.

Advertenties van onze partners

Tijdens een vliegvakantie Tunesië kunt u vele bezienswaardigheden bezoeken. Vlakbij de hoofdstad Tunis bevindt zich de indrukwekkende archeologische site van Carthago. Ook El Djem en het mooie Romeinse amfitheater mag u zeker niet missen. Gaat u liever voor zon, zee en strand tijdens uw vliegvakantie Tunesië? Dan moet u naar de kustplaatsjes Sousse, Gabes, Zarzis of Port El Kantaoui. Surfliefhebbers moeten ook zeker een dagje naar het eiland Djerba. Hier is de zee het hele jaar door geschikt om te surfen. En dan hebben we het nog niet eens over de schitterende stranden en de tienduizenden palmbomen op het eiland gehad. Langs de kust van Tunesië bevinden zich overigens ook tal van luxe hotels, kuuroorden en voortreffelijke restaurants, waar u van zowel de Europese als de Tunesische keuken kunt genieten.

Als u van avontuur houdt, kunt u een tocht door de Sahara maken vanuit bijvoorbeeld Douz of Tozeur. Kies voor een tocht per kameel, te paard of met een jeep. Wanneer u liever nieuwe schoenen koopt dan dat u er zand in krijgt, kunt u lekker gaan winkelen. Tunesië is namelijk een paradijsje voor shopliefhebbers! Met name in de souks kunt u prima afdingen op de koopwaar. Slaat u graag een balletje? Veel mensen weten het niet, maar Tunesië is, sinds de Fransen er de golfsport introduceerden, uitgegroeid tot een ware golfoase met maar liefst tien schitterende banen. U merkt het al: Tunesië biedt echt voor ieder wat wils! Een vliegvakantie Tunesië is de ideale manier om dit schitterende land te leren kennen.

Offerte vliegvakantie Tunesië? Klik hier