Vliegtickets Turkije

Het kloppende hart van de Lycische Kust

De Turkse badplaats Marmaris is een zeer geliefde vakantiebestemming bij toeristen van over de hele wereld. De badplaats is gelegen in een prachtig mooie gesloten baai, aan de Lycische Kust. Marmaris is een ideale vakantiebestemming omdat het alles in huis heeft om elke vakantie te laten slagen. Niet voor niets noemt men de badplaats ook wel het kloppende hart van de Lycische Kust. De hele dag door is er voldoende entertainment, overdag kan deze gezocht worden op één van de drie prachtige stranden die de badplaats heeft. Maar zodra de zon in de zee zakt, verandert Marmaris volledig. Bars, discotheken en clubs zorgen in de avond en nacht voor de entertainment. Het is eigenlijk één groot feest in Marmaris. Het bruisende centrum waar alle discotheken, clubs en bars gelegen zijn sluiten pas weer hun deuren als de zon op komt.

Marmaris is er voor alle leeftijden

Marmaris is van alle markten thuis. Het is voor elke leeftijdscategorie een geweldige vakantiebestemming. De meeste toeristen boeken een vliegvakantie naar Marmaris omdat het een zonovergoten bestemming is aan de Lycische Kust. In het centrum van de badplaats wemelt het van de winkels. Shopaholics komen ook zeer zeker aan hun trekken in deze badplaats. Maar ook cultuur, natuur en actieve vakantiegangers kunnen in Marmaris terecht voor een vakantie naar hun zin. In de directe omgeving liggen meerdere historische bezienswaardigheden en ook is het achterlandschap van Marmaris wondermooi. De badplaats heeft ook een moderne en razend drukke jachthaven. Dagelijks meren cruiseboten aan in de jachthaven en ook veerdiensten. Bij extreem helder weer kan vanaf de jachthaven van Marmaris het Griekse eiland Rhodos gezien worden in de verte.

Accommodaties in overvloed

Marmaris heeft enorm veel accommodaties er is voor elk budget wel een geschikte accommodatie te vinden. Nederlanders boeken altijd massaal een all inclusive resort maar dit is niet noodzakelijk in de populaire badplaats. Je kunt ook kiezen voor een budget accommodatie waar je alleen verblijft op basis van logies. Je kunt dan ontbijten, lunchen en dineren bij één van de vele gezellige en voornamelijk smakelijke restaurants in het centrum van de stad. Heb je toch liever een super luxe all inclusive resort dan is er keuze in overvloed. De meeste all inclusive resorts die relatief nieuw zijn liggen net buiten het centrum van de badplaats. Zo is het Ideal Prime Beach Resort op ongeveer 3 kilometer afstand gelegen van het bruisende centrum van Marmaris. 

Meer lezen over deze accommodatie? Kijk dan op http://www.idealprimebeach.net/