Vakantie oktober

Vakantie oktober

De zomer is overgegaan in de herfst, een kleurrijk bladerdek siert de straten. De dagen worden korter en het wordt langzaamaan weer kouder. Tijd om de winterjassen uit de kast te halen en uzelf op de bank op te krullen met een dikke trui en een beker warme chocolademelk, nietwaar? Ondertussen kunt u mooi nadenken over een nieuwe plek om te ontdekken. Nu is namelijk de ideale tijd om te profiteren van die geweldige vakantie aanbiedingen. De drukte van het hoogseizoen is voorbij, en u hoeft zich nog geen zorgen te maken over vertraagde vluchten vanwege het weer. Een vakantie in oktober is helemaal zo’n slecht idee nog niet!

Advertenties van onze partners

Turkije is ideaal om te bezoeken tijdens een vakantie in oktober. De kinderen zitten weer op school, de musea zijn niet meer zo druk bezocht en de warme temperaturen zijn weer te verdragen. Oktober is bovendien de beste periode van het jaar om een goedkope vakantie naar Turkije te boeken. U kunt profiteren van voordelige tarieven en houdt dus meer geld over om leuke dingen te doen tijdens uw vliegvakantie oktober!

Tijdens uw vakantie in oktober kunt u ook enkele leuke evenementen meemaken, zoals het Alanya International Culture & Arts Festival. Watersportliefhebbers zullen zich zeker kunnen vermaken met het Ataturk Dam Watersports festival in Sanliurfa. Of uw interesse nu ligt bij genieten van zon, zee en strand, historische bezienswaardigheden of de fantastische Turkse keuken, er is voor ieder wat wils in Turkije.  Een zonvakantie Turkije kan speciaal voor u worden samengesteld zoals u dat wenst. Wij hebben mooie hotels, appartementen en bungalows in onder andere Alanya, Antalya, Bodrum, Marmaris en Belek voor u in de aanbieding. Zo ziet u maar, zelfs met een klein budget kunt u genieten van een fantastische vakantie in oktober.

Offerte vakantie oktober? Klik hier