Vakantie maart

Vakantie maart

Het is maart, en dat betekent dat het zo langzamerhand tijd wordt om uit die winterslaap te komen! Het is nu wel weer mooi geweest met thuis op de bank hangen, dikke truien en koude, donkere dagen. In de Verenigde Staten is het eerder regel dan uitzondering om er in maart even tussenuit te gaan – de zogeheten traditionele Spring Break mag niemand missen. Wat ons betreft hebben ze helemaal gelijk. Met studenten die lekker aan het feesten zijn, kinderen die krokusvakantie hebben en ouders die hard aan een kleine pauze toe zijn, hebben we genoeg excuses om een vliegvakantie in maart te boeken. Blijf niet thuis zitten, maar kies een leuke vliegvakantie in maart met het hele gezin! Wat dacht u bijvoorbeeld van het mooie Italië? Italië is echt een ideale vakantiebestemming, want iedereen komt hier aan zijn trekken: er is zon, cultuur en niet te vergeten de meest beroemde keuken ter wereld!

Advertenties van onze partners

Het noordelijke deel van Italië kan nog koud zijn tijdens een vakantie in maart, maar als u wat zuidelijker gaat kunt u genieten van aangename temperaturen rond de 18 graden. Ideaal voor een vakantie in maart!

Wat dacht u bijvoorbeeld van een verblijf in Rimini? Rimini is niet alleen een populaire badplaats met een bruisend uitgaansleven, maar ook een uitstekende uitvalsbasis voor het maken van leuke culturele uitstapjes. Daarnaast kunt u vanuit Rimini ook prima een tripje naar Florence of Venetië maken. Wij hebben een aantal schitterende appartementen en hotelkamers in Rimini in ons aanbod, ideaal voor uw vliegvakantie in maart! Echter ook in Cattolica, Taormina, Taormina Mare en Giardini Naxos hebben wij een mooi aanbod voor u in petto. Het is nog niet te laat om uw vliegvakantie in maart te boeken!

Offerte vakantie maart? Klik hier