Vakantie november

Vakantie november

Als de grijze wolken en de lage temperaturen van november in de lucht hangen, de felgekleurde bladeren vrijwel allemaal van de bomen zijn gewaaid en het weerbericht de zoveelste herfststorm aankondigt, blijven we het liefst lekker binnen. Het is echter niet overal somber, grijs en koud! In november krijgen daarom veel mensen de kriebels om op zoek te gaan naar een warme vakantiebestemming. Of wellicht heeft u de behoefte om de verandering van de seizoenen eens op een andere plek mee te maken. Wat voor bestemming uw voorkeur ook heeft, wij hebben voor u de beste vakanties in november op een rijtje gezet.

Advertenties van onze partners

Heeft u vakantie in november, maak dan van de gelegenheid gebruik om een vliegvakantie naar Gambia te boeken! Gambia beschikt over een subtropisch klimaat met zeer distinctieve droge en natte seizoenen. De beste periode om Gambia te bezoeken is van november tot en met februari, het begin van het droge winterseizoen. U zult geen last hebben van regen en de temperaturen zijn warm maar niet té, rond de 24 graden. Klinkt dat u niet als muziek in de oren?

Gambia is gelegen aan de Atlantische Oceaan en wordt verder omgeven door Senegal. Gambia is het kleinste land van Afrika, maar heeft een ongelofelijk gevarieerd landschap met tropische bossen, moerassen en zandstranden. Gambia is een favoriete locatie bij vogelaars – er zijn ruim 540 verschillende vogelsoorten te vinden, die elk jaar weer vele ecotoeristen aantrekken. Iets dat u zeker niet mag missen tijdens uw vliegvakantie november is het Abuko natuurreservaat, waar u onder andere apen en krokodillen kunt tegenkomen. Ook een tripje naar Senegal behoort tot de mogelijkheden tijdens uw verblijf in Gambia. Na uw vakantie november keert u weer helemaal uitgerust huiswaarts.

Offerte vakantie november? Klik hier