Vakantie juni

Vakantie juni

De vroege zomer brengt lekker warm weer naar de meeste vakantiebestemmingen. Omdat juni het begin van de zomervakantie is, zien we een stuk minder toeristen dan in juli en augustus. Wanneer u de juiste bestemming kiest voor een vakantie in juni, kunt u met volle teugen genieten van lekker weer en toch de grootste drukte vermijden. Een ander pluspuntje: u bent op tijd terug in Nederland om van de rest van de zomer te genieten!

Advertenties van onze partners

Juni is ongetwijfeld de beste maand voor een vliegvakantie Portugal, en wel om twee redenen: het is de eerste maand dat het warm genoeg is om lekker van de Portugese stranden te genieten, én u ontwijkt de hordes toeristen die in juli en augustus het land binnen zullen stromen.

Portugal heeft ontzettend veel te bieden. Behalve de mooie stranden en luxe vakantie resorts kunt u in Portugal ook genieten van de vele culturele attracties die het land te bieden heeft. Lissabon is erg populair maar Porto, de tweede grote stad van het land, is een bezoek minstens zoveel waard. Deze stad staat met name bekend vanwege de port, die vanaf de oevers van de Douro rivier over de hele wereld wordt geëxporteerd. Portugal is ook nog eens goed te betalen. Aan zaken zoals eten zult u niet veel geld kwijt hoeven zijn. En ja, vergeet vooral die overheerlijke Portugese keuken niet! Laten we zeggen dat als u geen visliefhebber bent, een vakantie in Portugal u wel eens van gedachten zou kunnen laten veranderen.

Wij hebben volop aanbod in juni naar de bekende badplaats Albufeira (gelegen in de Algarve), maar bekijkt u ook eens onze vliegvakanties naar Alvor, Cascais, Canico, Ericeira, Lagos, Vilamoura, Armacao de Pera, Funchal of Praia de Rocha. Of u nu het liefst verblijft in een hotel, appartement of bungalow tijdens uw vakantie in juni, ook voor u zit er iets tussen!

Offerte vakantie juni? Klik hier