Vakantie augustus

Vakantie augustus

Heeft u al plannen voor de zomervakantie? In juli en augustus moet u er over het algemeen snel bij zijn, want voordat u het weet zijn de beste plekken al vergeven! Gelukkig hebben wij het u heel makkelijk gemaakt en alle mooie vliegvakanties in augustus alvast voor u op een rijtje gezet. Of u nu op zoek bent naar een hotel, bungalow of appartement, bij ons vindt u het wel.

Advertenties van onze partners

Als we een suggestie mogen doen: wat dacht u van een vliegvakantie augustus naar Kroatië? Na een lange worsteling voor onafhankelijkheid, die gepaard ging met vele militaire conflicten, moest Kroatië zich gaan bewijzen als waardevolle toeristische bestemming. En dat is gelukt. In de afgelopen tien jaar is het aantal toeristen ongelofelijk hard toegenomen. Kroatië is dan ook een schitterend land. Mooie kustplaatsen en natuurgebieden en oneindig veel historische en culturele hotspots wisselen elkaar af. Met name het schiereiland Istrië is erg in trek bij toeristen. Neemt u eens op uw gemak een kijkje bij onze bestemmingen in Porec, Umag, Medulin en Pula.

Een ander voordeel aan uw vakantie augustus doorbrengen in Kroatië? Er worden talloze muziekfestivals georganiseerd die u kunt bezoeken. Ook kunt u op 5 augustus het Kroatische Thanksgiving meemaken, waarbij wordt gevierd dat het land zich in 1995 wist los te maken van de Servische bezetting. Wat het weer betreft zult u ook zeker niets te klagen hebben tijdens een vakantie augustus in Kroatie: het is er aangenaam warm en zonnig. U laat deze zomervakantie toch niet zomaar aan u voorbij gaan? Wacht niet langer en boek vandaag nog uw vliegvakantie augustus naar het prachtige Kroatië.

Offerte vakantie augustus? Klik hier