Vakantie februari

Vakantie februari

Wanneer er maar geen einde lijkt me komen aan grijze dagen en ijzige winden en u de mid-winter blues alweer op voelt komen zetten, kan een vakantie in februari een uitstekend middel zijn om uw gemoedstoestand een flinke oppepper te geven. Daar komt nog bij dat februari op de meeste bestemmingen als laagseizoen wordt gezien, wat betekent dat een vakantie in februari een stuk vriendelijker is voor uw portemonnee, dan wanneer u tijdens de zomermaanden weg zou gaan. U zit namelijk precies tussen de pieken van de feestdagen en de voorjaarsvakantie, en kunt dus profiteren van hele gunstige tarieven.

Advertenties van onze partners

Een andere reden om lekker een vakantie in februari te boeken is natuurlijk Valentijnsdag! Zou het niet geweldig zijn om uw lief komend jaar eens te verassen met een bijzonder Valentijnscadeau? Niets zo leuk als lekker met zijn tweetjes te genieten van een romantische vakantie in februari. Of u nu gaat voor een knus Bed & Breakfast of een luxe hotel, er is van alles mogelijk met een vliegvakantie in februari.

Februari is tevens een populaire maand om nog even een weekje wintersport mee te pakken. Dat hoeft overigens echt niet duur te zijn. In het Bulgaarse Bansko kunt u de hele dag skiën of snowboarden, genieten van overheerlijke steaks, u vol laten lopen met bier en vervolgens onder de dekens kruipen in een behoorlijke hotelkamer – allemaal voor een prikkie! Ook Borovets is een populaire wintersportbestemming. Maar zelfs als u niet van wintersporten houdt is Bulgarije een prima bestemming voor een vliegvakantie februari. Dat is iets waar steeds meer mensen achter komen. Bulgarije is slechts 3 uur vliegen vanaf Nederland, en er is van alles te beleven. Ontdek de schitterende natuur, de Zwarte Zee, de resten van oude beschavingen en de hippe uitgaansgelegenheden.

Offerte vakantie februari? Klik hier