Vakantie juli

Vakantie juli

Eindelijk, zomervakantie! Hier hebben we het hele jaar naar uitgekeken. Zat u ook niet op uw werk, smachtend op het internet te kijken naar foto’s van zonovergoten stranden, palmbomen en luxe resorts met zwembaden, om vervolgens zuchtend een blik te werpen op de grijze lucht aan de andere kant van het raam? U bent de enige niet. Eindelijk kunnen we de dagelijkse sleur van werk en school achter ons laten en gaan genieten! Eindelijk achter die computer vandaan en naar buiten, de frisse lucht in! Het is tijd voor zon, zee, strand, cultuur, lekker eten en ontspannen.

Advertenties van onze partners

Griekenland is nog altijd een perfecte bestemming voor een vliegvakantie in juli. De zon schijnt er 300 dagen per jaar, dus om het weer hoeft u zich niet druk te maken. Afhankelijk van naar welke plaats u gaat, is het ongeveer 4 uur vliegen. Boek een heerlijke strandvakantie of ontdek de rijke Griekse cultuur met een citytrip. Geen enkele andere cultuur heeft zoveel invloed gehad op de moderne beschavingen. Wist u bijvoorbeeld dat de democratie door de Grieken is uitgevonden?

U kunt ervoor kiezen uw vakantie in juli op het vasteland door te brengen, of op een van de vele Griekse eilandjes. Het vasteland is gedurende het hele jaar prima te bezoeken, de eilandjes komen tijdens de zomermaanden echt tot leven. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om te gaan ‘eilandhoppen,’ iets dat zeer in trek is tijdens de zomermaanden.

Een ander voordeel van een vakantie juli in Griekenland, is dat het land momenteel een zeer voordelige bestemming is. En dat is zeer gunstig, zeker gezien het feit dat de prijzen in het hoogseizoen meestal hoger liggen dan tijdens andere periodes. Een vliegvakantie Griekenland in juli is dus eigenlijk alleen maar voordeliger!

Offerte vakantie juli? Klik hier