All inclusive zonvakantie

Vroegboekers genieten het langst!

Het is nog maar januari maar plannen voor je zomervakantie kun je niet vroeg genoeg maken. Nederlanders genieten het meest van de voorpret bij het boeken van een vakantie, maar toch zijn we met zijn allen dit jaar een stuk terughoudender dan de afgelopen jaren. Bij het boeken van een vakanties kon het niet gek genoeg. De vakantiebestemming moest sowieso zonovergoten zijn en dan baden in luxe zoals nog nooit te voren. Allemaal leuk en aardig maar dat mag wat kosten zo'n luxe vakantie naar een zonovergoten vakantiebestemming zou je denken. Nee dus! Nederlanders willen natuurlijk voor een dubbeltje op de eerste rang zitten en dat geldt ook bij het boeken van een vakantie.

Turkije het vakantieland van de all inclusive resorts

Waar vindt je luxe resorts, zonovergoten stranden en de all inclusive formule? Juist in Turkije. Het land is al jaren één van de populairste vakantiebestemmingen bij Nederlanders maar dan vooral omdat de all inclusive formule vrijwel in elke accommodatie gehanteerd wordt. Dit betekent de hele dag onbeperkt eten en drinken en genieten van de zon. Jong en oud iedereen vermaakt zich uitstekend met een Turkije all inclusive vakantie. Toch is niet iedereen overtuigd over Turkije. Dit kan verschillende redenen hebben maar de reden die het vaakst voorbij komt is dat men vindt dat de resorts te massaal zijn en de bevolking veel te opdringerig.

All incluisve resorts zijn overal hetzelfde

Dat de resorts massaal zijn kan ik mij nog enigszins in vinden maar dat de locals te opdringerig zijn totaal niet. De locals zijn juist ontzettend behulpzaam en vriendelijk. Natuurlijk als je de winkelstraat intrekt waar honderden winkels gelegen zijn die allemaal maar één doel hebben en dat is kleding verkopen dan kan je het als opdringerig ervaren maar dit heeft aan de ene kant ook wel weer haar charme. De resorts aan de Turkse Riviera zijn inderdaad massaal maar als je een all inclusive vakantie boekt naar een andere bestemming waar ze de populaire formule aanbieden zal je precies dezelfde resorts aantreffen.

Goedkoop op vakantie? Boek een reis naar Turkije

Maar wil je besparen op je vakantie in 2015 dan is een vliegvakantie naar Turkije de perfecte optie. Reisorganisaties bieden goedkope all inclusive vakanties aan naar Turkije en daarom is het land ook steeds één van de populairste vakantiebestemmingen bij Nederlanders. Voor een paar honderd euro per persoon kun je al acht dagen genieten in een all inclusive resort aan de Turkse Riviera. Nergens anders vindt je zulke goedkope pakketprijzen voor een vliegvakantie. Treuzel niet langer en boek je Turkije all inclusive vakantie vandaag nog.