Vliegvakanties

Vroegboekers pakken de meeste korting met een vliegvakantie

Het boekingsseizoen voor vakanties in de zomermaanden is in volle gang. De eerste Nederlanders hebben alweer de vakantie of de vakanties geboekt. januari is steevast een drukke maand bij reisorganisaties, want wij willen weer heerlijk weg kunnen dromen bij onze droom vakantiebestemming. In december komt het boekingsseizoen langzaam op gang maar de meeste Nederlanders zijn zich dan nog aan het oriënteren voor de ideale vakantiebestemming. Toch zitten nog lang niet alle Nederlanders achter de computer, laptop of tablet om een vakantiebestemming te zoeken en te boeken in de maand januari. Je bent dan eigenlijk dief van je eigen portemonnee, want juist als je vroeg je vakantie boekt krijg je heel veel korting, terwijl Nederlanders denken dat ze voordeliger uit zijn wanneer ze een last minute vakantie boeken. Het is goed mogelijk dat je je nog aan het oriënteren bent voor de mogelijke vakantiebestemming, wij willen je graag helpen bij het kiezen van de ideale vakantiebestemming. Wat dacht je van een vakantie aan de Turkse Riviera?

Vliegvakantie naar de Turkse Riviera

De Turkse Riviera is een razend populaire vakantiebestemming voor een vliegvakantie naar Turkije. Het is een veelzijdige vakantiebestemming met ongelooflijk veel mooie badplaatsen, luxe accommodaties, prachtige stranden en bruisende steden. Een vliegvakantie naar de Turkse Riviera is voor het hele gezin een leuke vakantie. Gezellige en bruisende steden aan de Turkse Riviera zijn Antalya, Side, Kemer, Belek, Bodrum, Marmaris en natuurlijk Alanya.

Alanya is één van de drukst bezochte badplaatsen van de Turkse Riviera. Het heeft veel moderne hotels en er zijn enorm veel eetgelegenheden met een breed aanbod. Van de Turkse keuken tot aan internationale keukens het is allemaal te krijgen in Alanya. De cafés en bars in het centrum zorgen voor een bruisend nachtleven die pas eindigt als de zon weer opkomt. Verder heeft Alanya een uitstekend winkelaanbod en is er wekelijks op vrijdag een grote markt. Op de markt kun je pas echt het Turkse leven ontdekken. Alanya is een badplaats met twee baaien. De twee baaien worden van elkaar gescheiden door een rotsige kaap die gekroond is door een machtig Ottomaans kasteel. De afgelopen 15 jaar is Alanya razend snel gegroeid en deze ontwikkelingen hebben voornamelijk plaats gevonden langs de prachtige kustlijn van de badplaats. Er zijn langs de kustlijn van 20 kilometer lengte heel veel luxueuze hotels te vinden, zoals Club Paradiso.

Club Paradiso geliefde accommodatie bij Nederlanders

Dit is een 5 sterren all inclusive hotel is al enkele jaren razend populair bij Nederlanders die een vliegvakantie Turkije boeken. Dit komt mede door de heerlijke maaltijden, het gezellige animatie team en de ruime familiekamers. Club Paradiso is een echt familiehotel dat uitermate kindvriendelijk is. Het strand van Antalya is op ongeveer 900 meter afstand gelegen. Het resort bestaat uit diverse gebouwen en is gelegen bovenop een heuvel waardoor je een panoramisch uitzicht hebt over de zee en de kust van Alanya.